The one thing
You´re Just One Story Away...
Upptäck Styrkan I Storytelling!
Boka Mikael Reijer Till Ditt Eget Event
Skräddarsytt Bara För Dig!
HOOK - STORY - OFFER
THE ONE THING
Bli En Fantastisk Säljare Oavsett Om Det Gäller En Produkt, Tjänst Eller Ett Budskap
Storytelling handlar inte bara om att berätta en historia, det handlar om att leverera ett budskap från hjärtat så att andra känner samma sak som du och får en känsla av samhörighet och en upplevelse av att ni är på samma plan.

Storytelling är ett kraftigt verktyg som kan användas inom många olika områden som exempelvis:
 Framföra ett viktigt budskap
 Sälja en produkt eller en tjänst
 Lyfta en hjälte
 Sälja in sig själv på en jobbintervju
 Få andra att lyssna
 Skapa trovärdighet
 Fånga din publik
Allt Detta Får Du I Denna Föreläsning!

Mikael Reijer

Söderhamn, Sverige
----------------------------------------------------------
Föreläsare, Storyteller och Business Coach
-Finalist 2018 i STORA Målpriset-
Kära Storyteller,

Efter drygt två års hårt arbete lanserar vi nu den här nya föreläsningen. 

"The ONE Thing", är bara runt hörnet för dig att boka och jag vill härmed öppna upp den möjligheten för dig.

I drygt två år har jag turnerat runt om i Sverige som föreläsare och träffat människor, företag och organisationer. Sedan våren 2017 har jag jobbat med den här nya föreläsningen och nu vill jag bjuda in dig till ett helt nytt och spännande ämne. 

Jag och mitt team ser verkligen fram emot att få träffa dig, och jag är laddad till tusen att få dela med mig av detta spännande koncept!

Det jag vill dela med mig av är de kunskaper jag skaffat mig under flera hundra timmars utbildning av flera av världens bästa entreprenörer, säljare och storytellers, Russel Brunson, Tony Robbins och Peng Joon.

I föreläsningen "The ONE Thing", kommer du få ta del av hela konceptet med material och kunskap. Jag har en helt ny bok jag skrivit med mängder av nyheter om hur du tar dig igenom en hel säljprocess med hjälp av HOOK-STORY-OFFER. Med mitt huvudbudskap knäcker vi koderna där alla kan bli framgångsrika.
För du är bara en STORY bort...

Låt dig inspireras om hur du lyfter dig själv och din verksamhet, hur du lyfter förebilder, hur du säljer produkter eller tjänster, hur du får budskap att landa, hur du kan presentera dig själv och berätta varför det ska göra affärer med dig eller varför inte bara få folk att ta tag i sitt liv och skapa en drömstart av framgång.

Några av er har säkert redan sett mig föreläsa live under 2016, 2017, 2018 och 2019. Då vet du hur mycket värde jag delar med mig av under föreläsningarna. Och nu har jag något som verkligen skiljer sig enormt mycket från tidigare föreläsningar!  

Och NU vill jag VISA dig exakt hur storytelling kan användas för att göra dig och din verksamhet ännu mer UNIK för att lyckas och få STOR framgång.

Tillsammans skapar vi energi och jag hjälper dig med det absolut bästa verktygen som du har nytta av direkt...

P.S. You´re Just One Story Away From Where You Wanna Be...
Vi skräddarsyr program som passar dig!
Lägg till en storytelling workshop!
Samtliga deltagare får E-Boken!
Föreläsningar från 15 minuter till 4 timmar.
Skapa Din och din verksamhets Story med "The ONE Thing"
Maria Zetterström
Olivia Omsorg AB
"Med stort engagemang 
tar Mikael med oss ut på en resa genom personliga erfarenheter och visar därigenom hur storytelling fungerar i praktiken." 
Jonas Karlsson
Nynäshamns Kommun
Micke är en inspirationskälla och en grym förebild som fick mig att bli mitt bästa jag som storytellande näringslivschef.
Kent Storm
Coca Cola Sverige AB
"Att få lära sig storytelling och få kunskapen om hur framgångsrikt detta är på många plan, personlig framgång och nyttan i verksamheten, många konkreta verktyg jag använder mig av direkt efter jag fick lyssna på denna föreläsning. Världsklass!" 
Carina Tillman
Edsbyn Senab AB
"Mikael Reijer ger på ett inspirerande och prestigelöst sätt, fler människor möjligheten att ta sin dröm eller sitt mål till att bli verklighet."
Dogge Doggelito
Artist & Multikonstnär
"Vilken utveckling! Jag har 37 års erfarenhet som artist och har tränat Mikael i många år i att bli trygg på scenen som föreläsare. Vi har känt varandra i hela livet, men senaste åren har jag sett vilken resa han gjort. Det är som en raket mot månen"
Exempel på Föreläsning: Del för Del!
Del 1 - Allt du behöver veta om storytelling HOOK-STORY-OFFER 
Du lär dig hur du formulerar ett påstående som är sant och som gör dig unik. Du får kunskaper i alla tre steg i processen Hook-Story-Offer, de 8 grunderna i uppbyggnaden av din egen story. 

Du får kunskap om tolv mentala triggers, kunskap om hur du tillämpar dessa i dina säljkanaler och tips om onlineverktyg.

Du får ALLT du behöver direkt från denna föreläsning för att kunna starta direkt att skapa din UNIKA story! Jag ger en massa exempel och visar hur världens bästa säljare kommunicerar och säljer. 
Del 2 - Från dröm till verklighet
Här får du ta del av en Story utifrån det du lärt dig i del 1. Här kör jag hela vägen HOOK-STORY-OFFER så du får lära dig hur det fungerar i verkligheten och se hela processen LIVE.

Det unika i detta är att du kommer att få aha-upplevelser, förstå hur det verkligen fungerar och du kommer känna ända in i hjärtat hur du kommer vilja köpa det jag säljer direkt från scenen LIVE. Att göra detta kommer att ge dig förståelsen för hur viktigt alla stegen är för att lyckas sätta pricken över i:et och bli en av oss "Storytellers" som berättar Storys med inlevelse, och stor känsla.
Det här är min story "Från Dröm till Verklighet"
The One Thing!
Jag är så laddad att få komma till dig med - The ONE Thing!
Mikael Reijer
Om jag kan få dig att tro att (storytelling) är nyckeln till att (10x öka din försäljning) och att det är uppnåeligt endast genom (The One Thing) då blir alla annan invändning och oro irrelevant och då måste du betala mig pengar.

Det är så jag bygger upp mina erbjudanden med ett påstående som gör mig unik!

Vill du lära dig att höja värdet istället för att sänka priset i din försäljning?

Då ska du boka mig som föreläsare, jag har bevisat att detta påstående är sant och jag har kopplat samtliga delar i min försäljning till tre byggstenar. HOOK-STORY-OFFER som jag utbildar dig och din verksamhet i och jag lär dig exakt hur du kopplar detta till ditt budskap, din produkt eller tjänst för att bli unik och öka värdet i din försäljning.

Lär dig stänga alla dina presentationer med ett erbjudande – Jag är en s.k ”Closing” Speaker men du skulle kunna vara en ”Closing” säljare, chef eller person som vill nå fram. Själv är jag utbildad av Russel Brunson som är skapare av ClickFunnels och Peng John som en av Världens framgångsrikaste online försäljare.

P.S. - Detta är inget vanligt event. Kunskapen och verktygen du får med dig kommer att ge dig en hävstångseffekt till att mångdubbla din försäljning, kanske till och med 10x...

Detta handlar inte BARA om Storytelling ....Detta handlar om att BLI den du ska vara, så du kan förändra världen på ditt sätt. Med en bra story ökar du värdet på det du vill sälja och plötsligt blir din story också Storyselling!

Med den kunskap som jag skaffat mig, har jag lyckas gå från 0 kr i omsättning 2017 till 2.5 miljoner kronor 2018, ENDAST på två år. Detta är på riktigt! Jag har en kunskap som gör att jag får mina budskap att landa rätt i min kommunikation. Gör det du också!

Så säger kunderna..
Jag tycker det blev en riktigt bra föreläsning och dem jag har pratat med tycker de samma!
Vi behövde de här, så tack så mycket för att du kunde komma! Emelie Larsson
Kronoinspektör, Kronofogdemyndigheten

Tack det blev en mycket lyckad tillställning med din föreläsning! Nedan tycker vi sammanfattar föreläsningen bra: ”Underhållande och intressant föreläsning med bra och relevanta exempel”. Marta Rydell, Risk & Performance Analyst, AP Fonderna

Tackar för en kanoneftermiddag! Fantastiskt bra föreläsning! Inspiration/utmaning/framåtfokus - Boka honom! Kristian Kylin, VD på FABO

Mikael Reijer är en av det mest inspirerande, motiverande föreläsare jag lyssnat på. Han engagerar en publik och får mitt personliga ledarskap att lyfta genom storytelling. Grymt bra! Kent Storm, Coca Cola Sverige

En jätte inspirerande föreläsning - Boka honom! Claes Nilsson, Business controller Sandvik AB

****Några kunder / Referenser******

Sandvik, Coca Cola, Samhall, Borab, MIX Markandsförening, BASF, Randstad, Lantmäteriet, FABO, Ekerö Bostäder, Bollnäs Ovanåkers Renhållnings AB, Edsbyn Senab,FOREX Bank, Ung Företagsamhet Gävleborg, AP fonderna och många fler.
Låt Oss Träffas!
Du Är Bara En Story Bort...
Copyright © 2018 - Mikael Reijer AB
* När du godkänner vår person och integritetspolicy så godkänner du att Mikael Reijer AB får sända dig marknadsföringsmaterial och erbjudanden. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Läs vår fullständiga policy här.