The one thing
Du Är Bara En Story Bort.. 
Upptäck Din Story På Denna LIVE-Turné 2019
LIVE-Turnén Startar I Falun 11 Sep Och Pågår Hela Året!
Gör Mikael Reijer Sällskap Och Alla Andra FANTASTISKA Storytellers Som Vill Nå Framgång! 
HOOK - STORY - OFFER
Mikael Reijer
Bli En Fantastisk Säljare Oavsett Om Det Gäller En Produkt, Tjänst Eller Ett Budskap
Bli En Av Oss "The ONE Thing, Club"  
Storytelling handlar inte bara om att berätta en historia, det handlar om att leverera ett budskap från hjärtat så att andra känner samma sak som du och får en känsla av samhörighet och en upplevelse av att ni är på samma plan.

Storytelling är ett kraftigt verktyg som kan användas inom många olika områden som exempelvis:
 Framföra ett viktigt budskap
 Sälja en produkt eller en tjänst
 Lyfta en hjälte
 Sälja in sig själv på en jobbintervju
 Få andra att lyssna
 Skapa trovärdighet
 Fånga din publik
Allt Detta Får Du I Denna Föreläsning LIVE 2019 - Boka En Fribiljett Idag!

Mikael Reijer

Söderhamn, Sverige
----------------------------------------------------------
Föreläsare, Storyteller och Business Coach
-Finalist 2018 i STORA Målpriset-
Kära Storyteller,

Äntligen är det dags att efter två års hårt arbete få lansera denna Sverigeturné. 

Detta event, "The ONE Thing LIVE", är bara runt hörnet och jag vill härmed skicka denna officiella inbjudan till dig och bjuda in dig att delta med oss denna kväll. 

I två år har jag turnerat runt om i Sverige som föreläsare och träffat Sveriges bästa publik. Sedan våren 2017 har jag jobbat med den här nya föreläsningen och nu vill jag bjuda in dig igen till ett helt nytt och spännande ämne. 

Vi har börjat med att boka in tio orter runt om i Sverige. Självklart inser vi att vi under året behöver komplettera turnéplanen utifrån alla önskemål som redan kommit in. Jag och mitt team ser verkligen fram emot att få träffa dig, och jag är laddad till tusen att få dela med mig av detta spännande koncept!

Det jag vill dela med mig av är de kunskaper jag skaffat mig under flera hundra timmars utbildning av en av världens bästa storytellers.

I år 2019, på "The ONE Thing Live", kommer du få ta del av hela konceptet med material och kunskap. Jag har en helt ny bok jag skrivit med mängder av nyheter om hur du tar dig igenom en hel säljprocess med hjälp av HOOK-STORY-OFFER

Du får inte missa denna chans! Kom och låt dig inspireras och gör sällskap med likasinnade människor som vill lyfta sig själva och sin verksamhet, lyfta förebilder, sälja produkter eller tjänster, få budskap att landa, kunna presentera sig själva för en arbetsgivare och berätta varför det ska anställa dig eller ta tag i sitt liv och skapa en drömstart av framgång.

Några av er har redan sett mig föreläsa live under 2016, 2017 och 2018 och ni vet hur mycket värde jag delar med mig av på mina föreläsningar. Men nu har jag något som verkligen skiljer sig enormt mycket från tidigare! Du får en extra 70 minuters utbildning i försäljning

Sedan avslutar jag med en klassisk story "Från Dröm Till Verklighet", som är hela min tidigare föreläsning där jag provat detta fantastiska skript nu i tre år.

Och DETTA ÅR vill jag stå på scenen och VISA dig exakt hur storytelling kan användas för att ta sig till toppen och hjälpa dig att lyckas och få stor framgång.

Du kommer få sitta i ett rum med massor av likasinnade och du kommer kunna prata i pausen med andra som vill lyckas...

*BONUS* Varje event kommer dessutom att  bjuda på överraskningar!
 DU är den nästa
 Det är DIN tid
 Det är DIN tur
P.S. Glöm inte bort, du är bara en story bort...
Upptäck 'din' Story detta år på 
The One Thing, LIVE!
Maria Zetterström
Olivia Omsorg AB
"Med stort engagemang 
tar Mikael med oss ut på en resa genom personliga erfarenheter och visar därigenom hur storytelling fungerar i praktiken." 
Jonas Karlsson
Nynäshamns Kommun
Micke är en inspirationskälla och en grym förebild som fick mig att bli mitt bästa jag som storytellande näringslivschef.
Kent Storm
Coca Cola Sverige AB
"Att få lära sig storytelling och få kunskapen om hur framgångsrikt detta är på många plan, personlig framgång och nyttan i verksamheten, många konkreta verktyg jag använder mig av direkt efter jag fick lyssna på denna föreläsning. Världsklass!" 
Carina Tillman
Edsbyn Senab AB
"Mikael Reijer ger på ett inspirerande och prestigelöst sätt, fler människor möjligheten att ta sin dröm eller sitt mål till att bli verklighet."
Dogge Doggelito
Artist & Multikonstnär
"Vilken utveckling! Jag har 37 års erfarenhet som artist och har tränat Mikael i många år i att bli trygg på scenen som föreläsare. Vi har känt varandra i hela livet, men senaste åren har jag sett vilken resa han gjort. Det är som en raket mot månen"
Timme För Timme Denna Kväll!
Låt mig få berätta vad du kommer uppleva och få vara med om denna kväll på - The One Thing LIVE! Denna föreläsning startar 18:30 på varje ort och beräknas hålla på ca 2 timmar inkl paus.
Del 1 - Allt du behöver veta om storytelling HOOK-STORY-OFFER 
Du lär dig hur du formulerar ett påstående som är sant och som gör dig unik. Du får kunskaper i alla steg i processen, de tio grunderna i uppbyggnaden av din egen story. 

Du får kunskap om tolv mentala triggers, kunskap om hur du tillämpar dessa i dina säljkanaler och tips om onlineverktyg.

Du får ALLT du behöver direkt från scenen för att kunna starta när du kommer hem på kvällen för att börja leva dina drömmar! Vi ger en massa exempel och visar hur världens bästa säljare kommunicerar och säljer.
Del 2 - Från dröm till verklighet
Här får du ta del av en Story utifrån det du lärt dig i del ett. Här kör vi hela vägen HOOK-STORY-OFFER så du får lära dig hur det fungerar i verkligheten och se hela processen LIVE.

Det unika i detta är att du kommer att få aha-upplevelser, förstå hur det verkligen fungerar och du kommer känna ända in i hjärtat hur du kommer vilja köpa det jag säljer direkt från scenen LIVE. Att göra detta kommer att ge dig förståelsen för hur viktigt alla stegen är för att lyckas sätta pricken över i:et och bli en av oss Storyteller som berättar Storys med inlevelse, och stor känsla.
The One Thing!
Tack igen, jag är så laddad att få se dig på - The ONE Thing LIVE 2019!
Mikael Reijer
P.S. - Jag glömde nästan berätta att denna föreläsningsshow är helt kostnadsfri!. Missa inte denna chans, för jag besöker bara tio orter i Sverige under 2019 som planen är nu!

Passa på att boka in dig i TID, för detta kommer bli en SUCCÉ. Jag ser mycket fram mot att få ha dig med på detta event 2019.

P.P.S. - Detta är inget vanligt event. Kunskapen och verktygen du får med dig kommer att ge dig en hävstångseffekt till att mångdubbla din försäljning, kanske till och med 10x...

Detta handlar inte BARA om Storytelling ....Detta handlar om att BLI den du ska vara, så du kan förändra världen på ditt sätt.

Med denna kunskap som jag fått, har jag lyckas gå från 0 kr i omsättning 2017 till 2.5 miljoner kronor 2018, ENDAST på två år. Detta är på riktigt! Jag har en kunskap som gör att jag får mina budskap att landa rätt i min kommunikation. Kom och gör oss sällskap LIVE!
Kom Och Gör Oss Sällskap!
Du Är Bara En Story Bort...
the one thing live
Under 2019 besöker jag dessa orter
11 September: Falun 
18 September: Strömsund
7 Oktober: Uppsala
23 Oktober: Linköping
5 November: Sundsvall
12 November: Göteborg
26 November: Nyköping
3 December: Västerås
11 December: Örebro
17 December: Stockholm
Frågor och svar
 Varför ger du ut din kunskap gratis?
Därför att jag lever i tron att om jag kan ge min publik en oerhört god känsla och upplevelse genom att dela med mig av kompetens och inspiration, då är jag övertygad om att du kommer bli en av mina storytellers, en person som berättar om din upplevelse för vänner och bekanta. Jag tror på att när man delar med sig av någonting bra så kommer det att komma tillbaka till dig tiofalt. När du berättar för andra om vad du fått tagit del av så kommer andra att också vilja ha det. På så sätt får jag möjlighet att komma ut till företag och organisationer och föreläsa. Det är där jag vill få mina betalda uppdrag så jag kan fortsätt inspirera människor runt om i Sverige helt kostnadsfritt på mina stora event. Jag lovar dig att jag kommer göra mitt absolut bästa för att du ska få en oförglömlig upplevelse denna kväll!
 I vilken stad och plats kommer du ha dina stora event?
När du klickar på någon av bokningsknapparna så finns all information som du behöver ta del av om eventet, tid, plats och datum. Varje event kommer att innehålla en del utbildning och en del inspiration med verktyg för personlig utveckling. Tiderna generellt på dessa event är satt till 2.5 timmar och startar 18:00 och håller på till 20:30 inkl paus.
 Vilka får boka en kostnadsfri biljett?
Svaret är enkelt, alla som vill lära sig något helt nytt och vill få inspiration. Alla som vill får också ta med sig en vän och kollega, men alla måste anmäla sig och få en egen biljett.
 Har du några andra frågor?
Då är du välkommen att kontakta info@mikaelreijer.se 
Team 10x MENTORING
Expert Storytelling
Mikael Reijer
Expert Sociala Medier
Stefan Florin
Professionell Coach
Lasse Nygren
Copyright © 2019 - Mikael Reijer AB
Powered By ClickFunnels.com